Pate on sitten viimepäivinä vähän töppöillyt. Nimittäin aidassamme on näköjään kohta, josta se on alkanut änkeä itsensä alitse ja johan sitä saa huhuilla monen talon päästä. :o Itse en ole edes ollut näinä kertoina paikalla, vaan ne ovat tapahtunut silloin, kun olemme jo lähteneet kouluun ja se on yksinään pihallamme vanhempien ollessa sen kanssa kotona... He ovat (naapurienkin voimin) saaneet sitten metsästellä pöhelö-Patea. Onneksi se ei ole kauemmaksi lähtenyt vielä vaeltelemaan, kys. kohtaan on tarkoitus laittaa joku ylimääräinen systeemi estämään nämä herran omatoimiset seikkailut. ^__^

Paten kanssa on nyt käyty mahd. usein uimassa ja eilenkin tein sillä vesinoutoja jonkun rannalle jättämällä lipokkaalla. :D Pitäisi ehkäpä ottaa ihan oikea dami kenties mukaan joku päivä, niin pääsisi enemmänkin tekemään... Se tuntuu noutavan vedestä oikein tosi innokkaasti, kun taas joskus tavalliset noutamiset ovat vähän millä tuulella satutaan olemaan.

Ja tämän viikon jälkeen on onneksi ohi kaikki kokeet ja muut harrastukset, joten sitten omistaudutaan täysin Paten kanssa ololle ja erityisesti treenaukselle: onhan meillä jo parin viikon päästä se kurssiin kuuluva möllitoko!