Meidän oli tarkoitus suunnistaa maililla saamieni ohjeitten perusteella kokeilemaan pk-jälkeä, tai niin me suunnistimmekin, olimme Anhavassa klo 18, mutta sielläpä ei ollutkaan yhtikäs ketään. Kotona sain kyllä selville, kun sähköpostia kirjoitin kouluttajalle: olin käsittänyt, että Anhavan maja, he olivat olleet jossain kodalla. Eli ei kyllä kaukana oltu mutta missattiinpa se sitten. :D

Koska äiti oli kuitenkin ajatellut mennä katsomaan Kallen peliä Kuusaan jalkapallohallille sillä välin, keksimme jäädä tutustumaan hallin lähellä olevaan koirapuistoon. Aluksi kiersimme paikan läpi ja keksimme vähän tehdä tempputuokio Paten kanssa, kun kerran namejakin oli mukana. Laitoimme sen ryömimään puiston (ilmeisesti koirille tarkoitetusta) putkesta ja kokeilin myös saada sen pujottelemaan jalkojeni välistä. Kun se yhden kerran meni, se älysi heti idean ja pian pujottelimmekin jo oikein maratonin. ;) Vähän ajan päästä puistoon tuli sentään jopa yksi koira, lappalaisnarttu, jonka kanssa Pate sitten sai riehua ja temmeltää.

Puistosta lähdettyämmme talsimme hallille, mutta äitipä mussutti pullaa ja sanoi haluavansa jäädä seuraamaan peliä (tyypillistä).... Niinpä me sitten kävelimme kotiin noin kolmen vartin matkan verran.

Että semmoinen ilta. Saipa Pate ainakin vähän puuhaa, vaikkei jäljestämään päässytkään...