Koittihan sieltä viimein se Kouvolan näyttelypäivä, jota koko kesän olimme odottaneet. Kesän uimiset sun muut ovat tehneet kyllä Patelle tehtävänsä ja se on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan, mutta silti päivän näyttelytulos yllätti meidät aivan totaallisesti...

Klo 12:lta, hieman myöhässä kylläkin, koitti junnuluokka. Pate esiintyi todella nätisti ja riemuksemme tuomari ojensi sille vaaleanpunaisen nauhan, eli ERI tuli. :) Meinasimme kyllä jo hyppiä tasajalkaa, kun se osoitettiin luokan voittajaksi, mutta ei siinä vielä kaikki!

PU-kehästä emme todellakaan osanneet odottaa sijoittumista edes unissamme, mutta tuomaripa laittoi Paten 3-sijalle. Parhaalle urokselle oltiin ojentamassa sertifikaattia, mutta omistaja joutui hetken aikaa selittelemään koiralla olevan jo sertit kasassa. Niinpä pu2 sai sertin ja PATE varasertin!

ERIä kyllä lähdettiin hakemaan, mutta saatiinpahan sitä vähän muutakin.Tuntuu uskomattomalta, että Pate jätti taakseen niin monta kokenutta ja hienoa aikuista urosta.... Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen, katsotaan, miten ensi viikolla sitten Luumäellä. :)