Aamulla Pate herätteli meitä omituisilla äänillä. :D Se lähinnä vaikutti ulvovalta sudelta ja lopulta rupesimme Elinan kanssa matkimaan sitä, jolloin se aina vastasi siihen. Huumorintajuinen mies. ^^

Herättyämme trimmasin Patea vähän siistimpään kuntoon, vaikkei näyttelyitä tiedossa olekaan... Itseasiassa taas ihan kivasti onnistui.

Kun mentiin metsälenkille, otimme ensin muutamia kertoja leikkimielistä hakua, eli aina minä tai Elina mentiin piiloon. Pate on tähän juttuun aivan hulluna, eikä enää tarvita edes mitään ääniapuja helpotukseksi. :)

Kokeilimme myös jälkiharjoituksen makkarajälki-idealla, eli jätin sinne makkaran paloja matkan varrelle. Se oli sellainen varsin lyhyt ja loiva jälki, näytti olevan Patelle tosi helpon tuntuinen. Näki kyllä, että se nimenomaan jäljesti kuono kiinni maassa eikä mitään muuta. (: Ensi kerralla vähän vaikeampi harjoitus, ja kun nyt sitä vertakin kerkiäsin hankkimaan, niin sen mejä-jäljenkin sais tehtyä... Luin kyllä Kouvolan pk-yhdistyksen sivuilta, että aloittelijoille on niillä jotkut pajä-treenit. Lähetin mailia asiasta vastaavalle, että milloin olisi, niin jos on sopivaan aikaan, niin mikä ettei, voisihan sitä mennä mukaan. Kun tokotreenitkin jäävät nyt kesätauolle, niin olisi hyvä sauma.

Ja itseasiassa tasan KUUKAUDEN päästähän lähdetäänkin sitten kultsujen kesäleirille, jihuu! :)

109083.jpg

Tässä ei-mikään-hirmu-hyvä kuva Patesta jäljellä...