Tokokoulutuksemme siirtyivät uuteen aikaan sunnuntaipäivälle ja tänään oltiin kello kahdelta hallilla valmiuksissa. Kisailevia oli kuitenkin vain neljä, ja ei satanut, joten päätettiin sittenkin mennä alhaalle kentälle, eli sinne normaalille harjoituspaikallemme.

Tehtiin kaikki liikkeet yksitellen, samaan tapaan kuin kokeessa, koska muut ryhmäläiset olivat menossa viikon päästä kokeeseen. Paikallamakuussa Pate pysyi hyvin ja meni maahankin suhteellisen nopsaan. Aika oli taas kolme minuuttia.

Seuraamisessa oli taas ihan kiitettävästi kontaktia, välillä tuntui tosin jätättävän. Hihnatta seuraamisessa sai jonkun kohtauksen juoksuosuudella ja alkoi hyppiä päin ihan kuin olisi suunnitellut roikkuvansa hihassa. Muuten ihan ok. :D

Liikkeestä maahanmeno meni hyvin, mutta tietty sitten liikkeestä seisomisessa alkoi sen jälkeen ennakoida ja meni kahdesti maahan. Kyllä se sitten sen oivalsi, kun minua käskettiin hiljentää äänen sävyä, eli lopuksi saatiin sitten onnistuneita seisomisia. Luoksetulo sujui, mutta perusasento jää edelleen aikalailla vinoksi. Täytyy varmaankin harjoitella sivulletuloja erikseen...

Hyppyä ei olla treenattu aikoihin, joten ennakko-odotukset eivät olleet kovinkaan suuret. Ilmeisesti liike on kuitenkin juurtunut erityisen hyvin mieleen ja kaikki sujui niin kuin pitääkin: hyppy aikailematta ja kolahtelematta, seiso-käskyn jälkeen jähmettyi paikalleen eikä ennakoinut perusasentoonkaan. Hyvä päätös saatiin hypystä. :)