Tänään oli sitten ne kauan kammoksutut lonkka- ja kyynärkuvaukset. Aluksi Pate punnittiin, silmäni levisivät kun lukema näytti 36 kg! Massaa ja lihaksia on selvästikin tullut lisää, koska Pate on kyllä huomattavasti hoikemmassa kunnossa kuin esim. kesällä oli...

Sitten itse kuvauksiin. Pate nukutettiin ja kannettiin tutkimus'pöydälle'. Meidän tietysti piti olla odotushuoneessa odottamassa, jolloin kävin kyllä hieman tulisilla kivillä... :D Kun ell oli saanut kuvat tehtyä, hän tuli luoksemme ja kumarsi vakavasti. Ajattelin heti jotain pessimististä, mutta lääkäri sanoi, ettei ole ottanut kymmeneen vuoteen heti ensi yrityksellä näin onnistuneita kuvia. Kaikenlisäksi kertoi, että oli kuulemma erikoista näin isolla koiralla, ettö mahtuivat molemmat lonkat samaan kuvaan. Ei halunnut arvioida tarkalleen pettymysten varalta, mutta kuulemma ei ehkä aivan A:ta tule, mutta terveet joka tapauksessa, eli jotain B:n pintaan suurinpiirtein kai on tiedossa. :) Kyynärät myöskin täysin siistit, eli 0/0 sieltä todennäköisestitulossa.

Mukava kuulla, että terveitä siis ollaan! (: Nyt odotellaan josko sankari sieltä nukutustokkurasta heräilisi ja katsellaan sitten parin viikon päästä, mitä ovat olleet Kennelliitossa mieltä.