Nytpä alkoi sitten jo syyskuu. Ensinnäkin kirjoittelen sanasen noutotreenauksistamme. Aloin tällä viikolla taas vähän aktiivisemmin harjoitella Paten kanssa dameilla. Ollaan tehty lähes joka päivä jonkinnäköistä harjoitusta, ja leirillä opin huomaamaan, miten tärkeää tämän ikäistä murkkukoiraa on motivoida tarpeeksi. Luulen, että suurin osa ongelmistamme (luettavissa aiemmista muunmuuassa teksteistä ;>) on johtunut juuri motivaation puutteesta, palautusongelmat mukaan lukien. Ero onkin huomattava, kun Patea innostaa ensin juttuun mukaan oikein liioitellusti. Vaikka onhan toki päiviä, jolloin taas toimitaan huonommin, mutta virheistä oppii. Olen tehnyt metsikössä ihan 'tavallisia' noutoja sekä muistiharjoituksia, jossa käydään viemässä dami esim. polun toiseen päähän ja kävellään lähtöpaikalle, jossa annetaan lupa hakea dami. Kyllä me tästä pikkuhiljaa edistytään, on kyllä kiva nähdä Paten välillä työskentelevän tälläkin saralla kerrankin dami suussa iloisesti laukaten. :D

Ensi viikon aikana soittelen varmaankin eläinlääkärille varatakseni ajan Patelle tuonne terveystutkimuksiin. Varsinkin, kun saimme kuulla velipojan kohdalta aika ikäviä kuvausuutisia, omakin kohtalo kieltämättä alkaa pikkuhiljaa pelottaa, kun noviiseina ollaan liikkeellä... Ei nyt kuitenkaan maalata piruja seinille!

Tänään (la) mentiin Mustiin ja Mirriin ruokaostoksille. Olin ajatellut ottaa käyttöön jonkin uuden ruokamerkin, kun olimme varastoissa olleet Hill'sit ja palkintosäkit (Eukanuba ja Best Friend) saaneet syötyä. Vähän olen netistä ympäriinsä lueskellut kuivaruuista risuja ja ruusuja, ja kaupasta napattiin sitten lopulta Advancen lammas-riisiä mukaan 7,5 kg:n säkki. Katsotaan, miltä tämä nyt vaikuttaa ja ostetaan sitten vasta iso säkki. :)