Kirjoittelenpas Paten viikonloppukuulumisia. Pate on toiminut jokapaikan höylänä haravointiurakan häiritsijänä ja treenaillut kaikennäköistä.

Noutohommat sujuvat muuten aika mukavasti, mutta ei oikein parane edistyäkään vaikeampiin harjoituksiin ennen kuin saisi kitkettyä tuon ikävän pudottelun kokonaan pois. Luovutusharjoituksia näemmä tehtävä vaan...

Elina on harjoitellut mahdollisimman paljon Paten esittämistä, kun viikon päästähän on sitten se SNJ:n päänäyttely Hyvinkäällä ja esiintyminen sujuukin hyvin. Sattuu vain olemaan muita mutkia matkassa, nimittäin turkki. Trimmasinkin eilen Paten, ja täytyi kyllä valitettavasti todeta, että Pate on kaikkea muuta kuin parhaassa turkissaan. Karvanlähtöhän tällä sijoittui niin myöhään, että tuntuu että tällä hetkellä ollaankin sitten niukassa ja vaatimattomassa turkissa. Piti tämän juuri sattua oikein mahdollisimman epäsopivimpaan aikaan. :D Mutta eipä voi mitään, jos sitten vähän ehtisi edes sinne joulukuun voittajaan mennessä vaikka kasvaa, Hyvinkäältä en yhtään ihmettelisi jos vetäistäisiin nyt kyllä joku H.

Tokosta taas on iloisempaa kerrottavaa. Kaikki liikkeet sujuvat moitteettomasti, harmittaa kyllä jos me ei nyt ureta mihinkään kisoihin enää tänä vuonna. Kokeilin myöskin avoimen luoksetuloa, eli pysäytys kesken matkan ja meinasin lentää selälleni kun koira teki sen aivan tottuneesti. Ei me olla edes sitä Paten kanssa harjoiteltu kuin muutaman kerran... Pate halusi vähän yllättää. :> Talviharjoituspaikka hallissa on vähän meidän makuumme ahdas, joten emme varmaan viitsi maksaa siitä, vaan jätämme tokon treenauksen lähiaikoina kotioloihin ja rupeamme käymään sunnuntaisin vaikka rauniotreeneissä. :)