Kohta ollaan jo elokuun puolivälissä, ja vietetään todellakin viimeisiä kesäpäiviä. Niin se loma vain on mennyt. Tiistaina alkavat meilläkin koulut ja Pate saa alkaa taas jäämään yksikseen.

Vikana lomapäivänä olisi tarkoitus mennä mätsäriin, ja ensi viikonloppuna onkin sitten jo se kauan odotettu Kouvolan näyttely. Lähes joka vuosi ollaan paikalla oltu, mutta nyt ensimmäistä kertaa mukana oma piski. :) Ja viikon päästä tästä taas Luumäen ryhmis.

Harjoiteltiin tänään vähän näyttelyjuttuja noita tulevia reissuja varten. Pate menikin kivasti, jaksoi seistä nätisti ja juoksi iloisesti. Sen esiintyminen on kyllä kesän aikana valtavasti parantunut, ja se on uimisen jäljiltä melko hyvässä kunnossa. Se on jopa hoikistunut pari kiloa, ja sen valtaisan turnu turkkikin on ottanut viimein vähän lähteäkseen, ei kuitenkaan onneksi liiaksi, siis ei se ihan karvaton ole. :D Ja tuntuu, että päivittäisestä uimisesta on tullut lihaksia ja se selän ja kaulan löysyys on vähentynyt huomattavasti. Joten nyt vain toiveikkaana tulevien viikojen koitoksiin!