Kotiuduimme sittemmin Golden Ringin kultsuleiriltä Vehmaalta. Viikko meni nopeasti ja ilmat olivat aurinkoisia. Asustelimme Rautilakeskuksen Kivilinna-talossa huonekavereinamme Suvi ja Paten Leevi-veli. Ekoina päivinä oli vähän uhoamisen makua ilmassa kahdella murkkuikäisellä pojalla, mutta leirin loputtua oli kyllä suru puserossa, kun oli erottava. :')

Treeneistämme valtaosa olikin sitten (suunnitellusta poiketen) agilitya. Ajateltiin, että 'voisihan sitä nyt mennä kokeilemaan'... Siitä alkaen Paten ja Leevin aamupäivät kuluivat sitten agilityn merkeissä. Viikon aikana Pate pääsi loppujen lopuksi tutustumaan kaikkiin esteisiin A:ta ja keinua lukuunottamatta.Vikoina päivinä koitettiin jo pikkuruisia radan pätkiä, esim. hyppyjä + putki. Patella sujuu jo ihan hyvin, perjantaina saatiin naurun aihetta pienestä hepulikohtauksesta putkella ja jouduin hakemaan herran jostain puskasta. :D Jos vain mahdollista, agilitya jatketaan tulevaisuudessa pidemmälle!

Myös taippareita ehdimme hiukan treenailla ja näytää riistaa Patelle muutamaan otteeseen. Varsinkin lauantaina Pate otti variksen reippaasti suuhun. :) Ainakin kiinnostusta riistaan riittää.

Elina junnuili Paten kanssa ja oli jh-kisassa (2 osallistujaa nuorempien sarjassa) toinen. Minä puolestani otin osaa möllimöllitokokisaan Paten kanssa ja ylsimme kivasti kolmansiksi. Kontaktia jäin kaipailemaan enemmän, mutta liikkeet menivät ihan mukavasti. Etenkin hyppy meni yli odotusten, aivan loistavasti ja saimme täydet! Palkinnoksi saatiin Eukanubaa, hieno ruusuke, koiran hammasharja, sekä koirashampoota.

Pate kerkesi tutustua myöskin koiravetojuttuihin Marja-Lea Visasalon opastuksella ja sai kyydittäväkseen lapsiakin. :) Toivottavasti tulee joskus mahdollisuus koiravetoon uudestaankin.

Leirillä siis ohjelmaa riitti, ruoka oli hyvää (noo, mitä nyt vähän mehu oli laihaa ;>) ja muutenkin kaikki sujui kuten pitikin. Ensi vuonna uusiksi!